Kernwaardekunst

Hoe beter een bedrijf zich bewust is van waar ze voor staan, hun waardes kent en welke doelen ze zich beogen des te doelgerichter ze te werk gaan en zich beter kunnen profileren. Juist door keuzes en beslissingen te maken vanuit kernwaarden bepaal je de juiste koers!

Als Kernwaardekunstenaar help ik bedrijven hun missie en visie visueel te maken in een kunstwerk. Zodat de medewerkers steeds weer deze waarden op een prettige manier als geheugensteuntje zien en daar naar kunnen handelen. Dit zorgt voor een betere verbinding tussen de medewerkers onderling, maar ook als bedrijf richting de klant. Door het schilderij op een centrale plek te hangen ontstaat er ruimte voor een gesprek. Mensen zijn vaak visueel ingesteld en op deze manier zijn hun kernwaarden in een schilderij meer zichtbaar dan dat ze verstopt zitten in een jaarplan of in een visie document dat in een la ligt. Kunst verbindt en verwondert.

Mijn missie

Het is mijn missie om mensen/medewerkers in organisaties te verbinden door mijn kunst. Ze positief raken, door goed te luisteren naar wat ze bindt, en van daaruit met liefde een kunstwerk te creëren waarin de kernwaarden van uw organisatie zichtbaar zijn.

Door mijn financiële achtergrond, opleiding en mijn enthousiaste werkwijze en sprankelende persoonlijkheid ben ik een goede gesprekspartner. Ik kan makkelijk met mensen contact maken en zo mooie verbindingen creëren. Ik richt mij op organisaties die waarde hechten aan het manifesteren van hun kernwaarden. Mijn talent zet ik in om dit op een inspirerende enthousiaste kunstzinnige manier uit te dragen.

Ik werk graag met diverse materialen en wil alles gebruiken wat mogelijk is waarmee uw mensen in de praktijk ook werken. Zoals aarde of hout. Als het kunstwerk hierom vraagt, ga ik graag de samenwerking met andere kunstenaars aan. Om zo een uniek én exclusief schilderij te creëren, die de pijlers van uw bedrijf visueel zichtbaar maakt.

Juist door een kernwaardeschilderij laat u in een oogopslag zien waar uw organisatie voor staat.

Kunst verbindt en verwondert!

Kernwaarden bepalen

Wanneer de kernwaarden en/of missie van uw bedrijf niet bekend is, organiseer ik graag enkele sessies om deze te achterhalen.

Werkwijze

^

Vrijblijvend oriënterend gesprek

^

Advies voor plan van aanpak met offerte

^

Bezoek aan kantoor of werkplaats (en dag meelopen met uw organisatie)

^

Groep sessie(s) met werknemers

^

GESPREK MET COMMUNICATIE VERANTWOORDELIJKE/LEIDINGGEVENDEN/ MANAGEMENT/BESLISSERS IN UW ORGANISATIE

^

CONCLUSIE KERNWAARDEN. BESPREKING ONTWERP, GEKOZEN MATERIALEN EN UITVOERING

^

Tijdens een speciaal moment de onthulling van het kernwaardeschilderij met presentatie van de kernwaarden

Voor wie

Ik werk met kleine tot middelgrote bedrijven die nog geen of onduidelijke missie en visie hebben opgesteld of het gevoel hebben dat management en werknemers niet op een lijn staan. Dit kunnen bedrijven zijn die alles weer eens helder voor zichzelf en medewerkers in beeld willen hebben, na fusies, bij veel nieuwe medewerkers of voor bedrijven die werknemers hebben op verschillende locaties.

Wilt u meer weten over mijn kernwaardekunst en wat de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met me op, voor een vrijblijvend intakegesprek of een prijsindicatie.

Dit kernwaardeschilderij heb ik mogen overhandigen aan Groundwater Technology BV uit Rotterdam. De volgende kernwaarden van het bedrijf zijn in het schilderij opgenomen:

Betrouwbaarheid: de boom is sterk en degelijk. Hij heeft stevige wortels die diep in de grond verankerd zijn. In de bladeren zie je de bewegingen terug van het werkproces bij GT

Creativiteit: de madelief staat hier symbool voor

Groei, duurzaamheid: de bol is gemaakt van natuurlijke materialen zoals aarde en zand van GT

Transparantie: de waterdruppels van keramiek staan voor deze kernwaarde. Deze druppels zijn gemaakt door kunstenaar Margreet.

De opdracht was om te kijken als de kernwaarden nog steeds bij de organisatie klopte na een overname van een ander bedrijf. Tevens werden de kernwaarden na lange tijd weer echt zichtbaar voor (nieuwe) medewerkers zodat alle neuzen weer dezelfde kant op staan

Wil je meer weten over mijn kernwaardekunst en wat deze kunst voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op! U kunt mij altijd bellen of mailen voor een vrijblijvend intake gesprek en een prijsindicatie.