Kunstzinnig dynamisch coachen

Ik neem je graag mee op een creatieve reis waarin je het kunstwerk in jezelf mag ontdekken. 

Het gaat niet om hoe mooi je werk is en of je kunt tekenen. Het gaat om het proces en nieuwe inzichten zodat je jezelf beter leert kennen en begrijpen. Naast een gesprek komen dus ook beeldende werkvormen aan bod zoals tekenen, schilderen en boetseren. Het gaat niet om artistiek bezig zijn maar om gewoon authentiek te zijn.

Door met aandacht weer naar binnen te gaan en je handen het werk te laten doen worden andere diepere lagen aangesproken. Het onbewuste wordt bewust! Dynamisch betekent voor mij dat ik in één sessie voor meerdere materialen, muziek, verbeelding, verstilling en beweging kan kiezen, afhankelijk van wat op dat moment nodig is.

Als je wilt dat iemand liefdevol naar je problemen luistert en je eerlijke vragen stelt om terug te gaan naar de kern van je probleem op creatieve wijze, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik wil graag zien wie jij werkelijk bent en wat er nu echt speelt in je leven. Op een eerlijke, creatieve, nuchtere, speelse en liefdevolle wijze in volledige veiligheid en vertrouwen gaan we samen werken aan je vraagstuk.
Dit kan een afwijzing zijn, je niet goed genoeg voelen, schaamte of relatieproblemen. Na een kunstzinnig werkstuk kan je de situatie anders gaan bekijken. Ik houd tevens van de pure verhalen die vanuit je hart komen om je zelf je eigen inzichten en je eigen kunstwerk te laten ontdekken. Op deze manier kan jij weer een stap zetten naar je meest fantastische leven.

 

Zonder schaduw is er geen licht. Ik wil graag vreugde, verwondering, dankbaarheid en liefde in deze wereld zetten.

Eigenschappen zoals verwondering, enthousiasme, creativiteit, bezieling, beweeglijkheid en impulsiviteit hebben alles te maken met het vrije kind in jezelf. Coachen met creativiteit laat de passie en de energie bij jou weer stromen. Kortom, je krijgt een bijzondere methode in handen zodat we samen je vragen kunnen beantwoorden. Door met aandacht weer naar binnen te gaan en je handen het werk te laten doen worden andere diepere lagen aangesproken. Het onbewuste wordt bewust! Mijn missie is niet voor niets dat kunst verbindt en verwonderd!

Verschillende materialen

Werkwijze

Ik vind het fijn om op kunstzinnige wijze met verschillende materialen te werken. Dit kan de ene keer schildersverf of krijt zijn en de volgende keer klei of vilt.
Je werkt op mooie muziek. Zo ontstaat er een zelfgemaakt kunstwerk die je nieuwe inzichten kunnen geven.
Daarnaast heb ik een set prachtige foto’s die tijdens een sessie ook een begin kunnen zijn van een mooi (wandel)gesprek afhankelijk van uw situatie en het stappenplan wat we met elkaar gaan maken

Werkwijze

Ik werk op een eerlijke, creatieve, nuchtere, speelse en liefdevolle wijze.
In volledige veiligheid en vertrouwen gaan we samen werken aan je vraagstuk door middel van kunstzinnige materialen en
ademhalingsoefeningen.
De sessies kunnen in overleg plaatsen vinden op locatie binnen of buiten in de natuur op een mooie plek of in de vorm van een wandeling. Durf jij de confrontatie met jezelf aan onder mijn liefdevolle en eerlijke begeleiding voor de eerste stap naar je eigen prachtige toekomst? Dan zie ik je snel!

^

voor wie

Voor iedereen die open staat om zijn probleem of vraagstuk op andere wijze te bekijken en zo de antwoorden bewuster te maken. Dit kan als individu maar ook in groepen zoals op scholen of in bedrijven en verzorgingstehuizen.

^

kosten

Prijs per kunstzinnige coaching sessie van ca. 1 uur is 98 euro inclusief BTW en materialen.
Afhankelijk van de situatie bekijken we hoeveel sessies er gewenst zijn.

Workshop aanbod:

Prikkel je ZINtuigen

 We staan er in het dagelijks leven niet zo bij stil, dat onze zintuigen echte wereldwondertjes zijn, die prachtig in elkaar zitten. We mogen maar wat blij zijn met onze zintuigen! Want hoe zou het zijn als je niets kon zien, horen, ruiken, proeven en voelen?

Juist in deze onzekere tijden is het fijn om even te kunnen ontspannen en te ervaren wat zintuigen met je doen. Wanneer je bewust gebruik maakt van je zintuigen ben je volledig in het moment om hiervan te genieten!

Het doel van onze workshop is om je zintuigen bewust te ervaren en we willen je uitnodigen om deze te onderzoeken.
Ik doe deze werkshop samen met Mariëlle Gonzalez van Atelier ’t Pad.
Kijk hier voor de data en voor andere workshops.

Heb jij zin in een boeiende en inspirerende reis langs onze zintuigen?
Schrijf je nu via info@X11Bianca.nl in en ga mee op pad!

Praktijkruimte De Verdieping is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer (op loop afstand van station Gouda).
Kijk hier voor adresgegevens.