Lichtkracht coaching

Zowel met KDC als Lichtkrachtcoaching neem ik je mee in de speurtocht naar de mooie kostbare schat in jezelf. Zonder schaduw is er geen licht.  Iedereen heeft wel eens bepaalde gedachten, gevoelens en onzekerheden die je tegen houden iets te doen wat je heel graag wilt ondernemen. We gaan opzoek naar jouw kracht en maken het onbewuste bewust via een 7 stappenplan zodat jij je eigen heelheid kunt ervaren en helemaal jezelf mag en kan zijn.

Annemarie Sips is de oprichtster van deze lichtkracht methode. De lichtkracht methode is een krachtige, resultaatgerichte methode die op zielsniveau verheldering en kalmte geeft. Ik werk  vanuit mijn zesde zintuig en ben afgestemd op lichtkracht. Ik coach hier niet op belemmerende gedachten maar ik stem af op je onderstroom die altijd resultaat geeft.

Annemarie heeft ons als Lichtkrachtcoaches op vakkundige wijze deze methode aangeleerd. Deze krachtige, efficiënte en direct voelbare methode brengt mensen in kalmte en berusting. Bij Lichtkracht gebruiken we een tapmethode om zo het denken uit te schakelen. Je krijgt de ruimte om je veilig te voelen om zo je eigen waarheid naar boven te laten komen. Ik ben heel blij dat Annemarie de lichtkracht coaches op vakkundige wijze deze methode heeft aangeleerd. Op professionele wijze leveren wij een bijdrage om je leven te verlichten. Ik ben dankbaar dat ik deze opleiding vanuit liefde en licht kon volgen en wens jou ook een klam hart en een rustig leven. Zelf sta ik ook lichter, bewuster en meer bezield in het leven. Ik heb nu een werkende methode op zielsniveau in handen die altijd resultaat geeft bij jou.

Ik kijk liefdevol en betrokken naar je problemen en stel je eerlijke vragen zodat je contact maakt met de kern van het probleem. Daardoor kan ik zien en horen wie jij werkelijk bent en wat er nu echt in je leven speelt. Met mijn groot inlevingsvermogen en ontwikkelde intuïtie maak ik op eenvoudige wijze het onbewuste bewust. Zo kan pijn en verdriet omgezet worden in liefde voor jezelf.  Je gaat in plaats van denken met je hoofd echt voelen vanuit je hart wat jij echt wil.

Van alle mensen die mij gecoacht hebben, was jouw coachsessie veruit de beste. Je voelde mij zo goed aan en wist mij telkens weer terug bij mijn gevoel te brengen. Dat is heel knap! Ik ben geen makkelijk persoon om te coachen, maar jij kwam bij mij binnen. Chapeau???

Jolanda

Voor wie?

Deze methode is voor iedereen geschikt die een doorbraak wil en vol vreugde en energie wil leven. Deze sessie is niet zweverig en heel concreet opgebouwd. Ik richt me vooral op vrouwen die weten dat er meer is tussen hemel en aarde en dat “meer” op nuchtere wijze willen ontdekken. Ik wil andere mensen helpen in verbinding te komen met zichzelf zodat ze weer liefdevol zichzelf kunnen zijn.  Ik kijk liefdevol en betrokken naar je problemen en stel je eerlijke vragen zodat je contact maakt met de kern van het probleem. Daardoor kan ik zien en horen wie jij werkelijk bent en wat er nu echt in je leven speelt. Met mijn groot inlevingsvermogen en ontwikkelde intuïtie maak ik op eenvoudige wijze het onbewuste bewust. Zo kan pijn en verdriet omgezet worden in liefde voor jezelf. Je gaat in plaats van denken met je hoofd echt voelen vanuit je hart wat jij echt wil.

Werwijze
Ik werk op een eerlijke, creatieve, nuchtere, speelse en liefdevolle wijze. In volledige veiligheid en vertrouwen gaan we samen werken aan je vraagstuk aan de hand van een stappenplan. Dit kan een afwijzing zijn, je niet goed genoeg voelen, schaamte of relatieproblemen. Na de Lichtkrachtmethode ga je in kalmte, verwondering, dankbaarheid en liefde leven. Durf jij de confrontatie met jezelf aan onder mijn liefdevolle en eerlijke begeleiding voor de eerste stap naar je eigen prachtige toekomst?

Bijdrage
Plaats: Moordrecht of online (locatie)
Prijs per sessie: € 170 inclusief BTW

Interesse?
Vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan voor meer informatie. Het is fijn als ik jou werkelijk mag ontmoeten.