Workshops

Hieronder mijn actuele workshop aanbod:

Data: zie de thema’s hieronder
Locatie: ‘De Verdieping’ of ‘Het Vijfde Huis’ te Gouda
Tijd: zie informatie workshop
Kosten: afhankelijk van de workshop.
Inclusief: alle materialen, koffie/thee en iets lekkers

Inschrijven

Heb jij zin in één van onze boeiende en inspirerende workshops? Schrijf je nu in via info@X11Bianca.nl
Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten!

Workshops X11 Bianca

 

Workshop Alles is liefde…

Een gemeend compliment, een met zorg uitgezocht of gemaakt cadeau, meehelpen met een klus, leuke dingen samen doen of een heerlijke lange knuffel. Dit zijn allemaal verschillende liefdesuitingen.

Tijdens de workshop gaan we liefdevol met elkaar aan de slag. Er is ruimte voor een gesprek, creativiteit en lekker eten in een ontspannen sfeer.

Vanuit aandacht en zelfliefde kan je eigen liefde weer volop stromen naar jezelf en naar anderen. Je leert hoe jij zelf je eigen liefdesbatterij weer helemaal kunt opladen. De focus ligt volledig op het ervaren van liefde.
En… er is ook een leuke ervaren gastcoach die gespecialiseerd is in de liefde.

Als je jezelf kent, dan ben je krachtig.
Als je jezelf accepteert dan ben je onoverwinnelijk❣

Ik help je hier graag bij met deze workshop Alles is liefde!

Deze bijzondere liefdesworkshop geef ik zondag 11 februari ’24 van 13.00 uur tot ca. 17.00 uur in het Vijfde Huis te Gouda.
Jouw opbrengst: zelfinzicht, persoonlijke groei, liefdevolle groep, en een mooie onvergetelijke ervaring.
Voor een lekkere en gezonde lunch word gezorgd!
Kosten € 95,- per persoon.

Heb je dieetwensen, geef je dit dan even door?
Je hoeft alleen maar een grote handdoek mee te nemen en een zonnig humeur. Heb je vragen, neem gerust contact met me op!

Op de locatie kan je de auto gratis parkeren. Het Vijfde Huis is redelijk goed per openbaar vervoer te bereiken. Vanaf het NS station is het ca. 20 minuten lopen.

Zie ik je zondagmiddag 11 februari ’24?
Het wordt een ontspannen en gezellig middag die soms een beetje kan uitlopen.
Leuk om jou te ontmoeten!

Schrijf je nu in via info@X11Bianca.nl

Voor adresgegevens Het Vijfde Huis, zie de contactpagina.

 

Workshop Van mais tot popcorn!

Soms is er een periode in je leven die guur, koud en leeg voelt. Net als in de winter lijkt het wel of er niet veel gebeurd…. Juist in deze winterperiode is de verleiding groot om nieuwe dingen op te zetten, terwijl het daar nog niet de tijd voor is.

Toch zitten er onder de grond en in jezelf ook zaden. Zaden van je ervaringen en ook van dromen en verlangens. Deze zaden hebben, net als de zaden in de natuur, een periode van naar binnen keren nodig om te groeien. Straks gaan deze zaadjes in de grond ontkiemen.
Ze maken een stevig fundament zodat ze in de lente kunnen uitgroeien en hun ware kleuren gaan tonen. Dan barst de natuur vol levensvreugde en meestal zit je dan lekkerder in je vel. Er staat dan vaak iets moois te gebeuren.

Dit geldt dus ook voor jouw verlangens en dromen! Weet dat de onzichtbare zaadjes voor jouw groei al in jezelf bezig zijn om stevige wortels te maken. Het is fijn als je hier ruimte en bewust tijd voor kan maken. Je hoeft niets te bedenken, alles is er al en wil op het juiste moment naar buiten het zonlicht zien. Het is net zoals creativiteit bij mij en bij jou werkt. De beste ideeën ploppen in me op als popcorn, juist op momenten dat ik helemaal niet met mijn vragen of problemen bezig ben!

Via natuurcoching en via een visionboard ondersteun ik je bij het naar binnen keren. Zo kunnen de ondergrondse dromen en verlangens tot groei komen zodat jij een steviger fundament in jezelf ervaart.

Op donderdagmiddag 29 februari geef ik, in Het Vijfde Huis in Gouda, de workshop van mais tot popcorn!

Tijdens deze gezellige creatieve middag (max 5 personen) van 13.00 uur tot 16.30 uur ga jij aan de slag met jouw wensen en verlangens. Je krijgt koffie en thee met iets lekkers. Voor alle materialen wordt gezorgd.

We gaan onder andere een Vision Board maken.
We beginnen met een meditatie/visualisatie- oefening om te ontspannen. Zo komen we ook sneller in contact met onszelf, onze dromen en verlangens. Door plaatjes en woorden uit tijdschriften te knippen en te plakken kies je intuïtief die beelden en woorden die je aanspreken. Deze knip en plak je op je een vel papier of canvasdoek. Dit is jouw visionboard. Deze is afgestemd op jouw wensen, dromen en verlangens. Door deze plannen visueel te maken ontstaan er nieuwe verbindingen in je hersenen. Als je visionboard klaar is, ga je onderzoeken wat jouw visionboard je laat zien.
Als jij jouw board op een zichtbare plek hangt, dan zal de energie zich steeds verbinden met deze nieuwe werkelijkheid. Je wordt je steeds bewuster van hoe jij je leven wilt inrichten. Je creëert helderheid en je onderbewuste gaat opzoek naar de realiteit die hierbij past.In maart of april (datum in overleg) geef ik je een persoonlijke natuurcoaching van 1,5 uur om je Vision Board te bespreken. Je gaat onderzoeken wat je tegenhoudt en wat je nodig hebt om jouw droom te realiseren. Jij ontdekt met welke kleine stappen je aan de slag kunt om dichter bij jouw mooie dromen en wensen te komen.Deze workshop van Mais tot Popcorn (vision board maken en natuurcoaching) is geschikt voor iedereen die op een creatieve manier in contact wil komen met zijn ware verlangens.

Kosten:

  • Workshop Vision Board maken op donderdag 29 februari (met max 5 deelnemers voor 3,5 uur) is € 145,-.
  • In maart of april een persoonlijke coaching van 1,5 uur in de natuur (datum in overleg) is nu € 145,- (ipv € 187,50).
  • Combinatie:
    Jouw investering in jezelf met deze combinatiedeal (voor workshop en individuele coaching) is € 249,-.
    Dit is dus voor 5 uur zaadjes planten om later te oogsten. 
    Zo kan je voordelig kennis maken met mij als natuurcoach. 

Uiteraard is deze workshop ook heel fijn om samen met een vriendin, vriend of collega te ondernemen.
En deze workshop is ook zeer toepasselijk voor teambuilding in je organisatie.

Geef je op via info@X11Bianca.nl

Heb je interesse in een privé workshop of natuurcoachtraject, laat het me weten via info@X11Bianca.nl
Een natuurcoachtraject bestaande uit 6 sessies van 1,5 uur is € 900,-. Als je in de maand februari ’24 aangeeft dit traject bij mij te willen volgen dan kan dat al voor € 750,-.Stuur me gerust een bericht als jij je hiervoor wilt inschrijven of als je nog vragen hebt.

Ik kijk er naar uit om jou ook te ontmoeten💚

Voor adresgegevens Het Vijfde Huis, zie de contactpagina. 

Heb jij zin in één van onze boeiende en inspirerende workshops? Schrijf je nu in via onderstaande button.

Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten!